Trygg-Hansa Kundtjänst – Trygg-Hansa representerar inte bara försäkringstjänster, utan också en stark tradition av kundvård. Oavsett om det gäller frågor om hemförsäkring, bilförsäkring eller andra försäkringstyper, står Trygg-Hansa alltid beredd att guida dig. Med ett dedikerat team av experter och ett brett spektrum av tjänster, fokuserar de på att leverera högkvalitativ kundservice. Trygg-Hansa Kundtjänst är din pålitliga partner, och ser till att du alltid känner dig informerad och trygg när det kommer till dina försäkringsbehov.

Så här kontaktar du Trygg Hansas kundservice?

Trygg Hansa Kundservice är outtröttligt engagerade i att tillhandahålla bästa möjliga service för alla sina kunder. Oavsett om det gäller bilförsäkring eller vårdplanering, är deras kundtjänst bara ett telefonsamtal eller e-postmeddelande bort. Med tillgänglighet sju dagar i veckan och en rad olika kontaktalternativ, kan du räkna med Trygg Hansa för stöd och trygghet när du behöver det mest. Med Trygg Hansa vid din sida, kan du känna dig säker på att du aldrig är ensam på din försäkringsresa.

Vad är Trygg Hansa Kundtjänsts kontaktnummer?

Trygg Hansa Kundtjänst är inte bara en servicepunkt, utan snarare en samarbetspartner i ditt liv. De tar sina kunders bekymmer på största allvar och strävar ständigt efter att ge en överlägsen kundupplevelse. Vare sig det gäller att klargöra detaljerna i din bilförsäkring med Trygg Hansa eller förstå nyanserna i vårdplaneringstjänsterna, kan du lita på att deras team står redo att vägleda dig. Med öppettider för skadeärenden vardagar mellan 9–15 och övrig kundservice från 8–19 på vardagar samt 9–17 under helger, finns de alltid ett telefonsamtal bort på 0771-1​​​11 110. Hos Trygg Hansa får du trygghet och säkerhet levererad med omsorg och expertis.

Vad är Trygg Hansas telefonnummer?

Trygg-Hansa kontakt är designad för att ge dig den snabbaste och mest effektiva hjälpen. Genom att ringa trygg-hansa telefonnummer +46 77 111 11 10 kan du direkt nå trygg-hansa kundservice. Oavsett om det handlar om detaljerad information om din bilförsäkring som privatperson eller om du som företagare önskar förstå dina försäkringsalternativ bättre, erbjuder Trygg-Hansa alltid en omsorgsfull och professionell service. För dem som föredrar digital kommunikation finns även trygg-hansa chatt tillgänglig. Med Trygg-Hansa vid din sida kan du alltid känna dig trygg och väl omhändertagen.

Se även
Merinfo

Alla kontaktuppgifter till Trygg Hansa fullständig information

Att komma i kontakt med Trygg Hansa har aldrig varit enklare. Oavsett om du står inför en omedelbar nödsituation eller bara behöver allmän information, har Trygg Hansa flera kanaler redo att hjälpa dig. Nedan har vi sammanställt en fullständig lista över de mest kritiska kontaktuppgifterna för din bekvämlighet:

 • Akut brand eller vattenskada: Om du upplever en omedelbar fara på grund av brand eller vattenskada i ditt hem eller på din arbetsplats, rekommenderar vi att du omedelbart ringer Trygg Hansa på följande nummer:
  • 📞 Ring: 0771-111 520
 • Bärgning dygnet runt: Om du behöver omedelbar bärgningstjänst, oavsett tid på dygnet, kan du lita på Trygg Hansas tjänster. Kontakta dem direkt via:
  • 📞 Ring: 0771-111 510
 • Kontakt från utlandet: Om du befinner dig utomlands och behöver komma i kontakt med Trygg Hansa kan du nå dem på detta internationella nummer:
  • 📞 Ring: +46 771 866 866​​

Trygg Hansa är engagerad i att erbjuda den bästa möjliga tjänsten för sina kunder. Oavsett situationen, kan du känna dig trygg i vetskapen om att de är redo att stötta och hjälpa dig. Se till att spara dessa nummer på en lättillgänglig plats, så att du kan kontakta dem snabbt när behovet uppstår.

Vilka är Trygg Hansas öppettider?

Trygg Hansa Arbetstid är här för att stödja dig när du behöver dem. Deras kundtjänst är tillgänglig under generösa öppettider, sju dagar i veckan. Du kan nå dem från 08:00 till 19:00 från måndag till torsdag, och från 09:00 till 17:00 på lördag och söndag. Så oavsett om dina behov är brådskande eller planerade, kan du alltid räkna med Trygg-Hansa Arbetstid.

Se även
Kommunal

Kundservice Privat – Öppettider

DatumDagenÖppettider
1/1NyårsdagenStängt
2/108-19
5/1Trettondagsafton08-15
6/1TrettondagenStängt
7/4LångfredagenStängt
8/4PåskaftonStängt
9/4PåskdagenStängt
10/4Annandag PåskStängt
1/5Första majStängt
18/5Kristi himmelfärdsdagStängt
19/508-15
20/510-15
21/510-15
27/5Pingstafton10-15
28/5Pingstdagen10-15
6/6NationaldagenStängt
23/6MidsommaraftonStängt
24/6MidsommardagenStängt
25/610-15
4/11Alla helgons dagStängt
5/11Stängt
23/1210-15
24/12JulaftonStängt
25/12JuldagenStängt
26/12Annandag julStängt
31/12NyårsaftonStängt

Trygg Hansa Kontakt – Ditt Stöd i Försäkringsfrågor

Trygg Hansa Kontakt är dedikerade till att erbjuda sina kunder den bästa servicen och supporten. Oavsett dina försäkringsbehov, finns Trygg Hansa där för att hjälpa. Med deras flera kontaktalternativ och generösa öppettider, kan du vara säker på att få den hjälp och support du behöver, när du behöver den. Med Trygg Hansa, är du aldrig ensam på din försäkringsresa.

Adresser till sociala medier

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Youtube

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Trygg-Hansa
9.0/10
© Copyright 2023