Telenor kundtjänst är ständigt till hands för att hjälpa dig med alla dina telekommunikationsbehov. Oavsett om det gäller teknisk hjälp, rådgivning om deras tjänster eller stöd för Telenor kontantkort, har de ett team av experter redo att stå till tjänst. Detta inlägg kommer att ge dig en ingående förståelse för hur du kan dra full nytta av Telenor kontakt, oavsett vad dina specifika behov kan vara. Så läs vidare för att upptäcka allt du behöver veta om Telenor telefonnummer, kontaktuppgifter, arbetstider och mer.

Hur kontaktar jag Telenors kundservice?


Telenor Kundservice är specialiserad på att ge en mängd olika tjänster och support för att täcka dina telekommunikationsbehov. Du kan kontakta Telenor Kundservice på flera olika sätt. Det enklaste sättet att nå dem på är genom att ringa kundtjänst på 020-222 222. Om du ringer från en Telenor-mobil är numret ännu enklare, bara 222. För de som befinner sig utomlands, är numret att ringa +46 (0)708 222 222. Kundservicen för mobiltelefoni och mobilt bredband har öppet vardagar från 8-19, medan bredband, tv, och hemtelefoni via bredband har öppet vardagar mellan 8-18.

Nedan finner du en tabell med viktig kontaktinformation och öppettider för Telenors olika tjänster:

Service/TjänstTelefonnummerÖppettider
Mobiltelefoni och mobilt bredband020-222 222 / 222Vardagar 8-19
Bredband, tv, och hemtelefoni020-222 222 / 222Vardagar 8-18
Teknisk support för bredband och tv020-222 222 / 222Vardagar 8-21, Helger 10-19
Köp, beställ eller jämför (Mobil)0200-11 25 25Vardagar 8-19
Bredband och tv (nya kunder)0770-77 70 10Vardagar 8-18, Helger 10-17
Bredband och tv (befintliga kunder)020-222 222 / 222Vardagar 8-19, Helger 10-17

Denna tabell gör det enkelt för dig att veta precis vart du ska vända dig beroende på ditt specifika behov och när du kan förvänta dig att få hjälp.

Se även
Hifitorget

Vad är Telenor Kundtjänsts telefonnummer?

Telenor är känt för sin framstående kundservice. Telenors dedikerade kundtjänstteam är alltid redo att hjälpa dig med alla dina behov, från frågor om deras tjänster till tekniska problem du kan stöta på. Särskilt om du använder Telenor kontantkort, kan du behöva hjälp för att ladda kontantkort Telenor eller förstå Telenor kontantkort priser. Varje gång du har en sådan fråga, är Telenor kundtjänst där för att bistå dig. För mer specifika kontaktuppgifter och öppettider, kan du inledningsvis konsultera tabellen ovan.

Vad är Telenors telefonnummer?

När det gäller att få snabb och pålitlig hjälp med dina telekommunikationsbehov, är Telenors telefonnummer din mest direkta länk till expertstöd. Om du är en Telenor-mobilanvändare, blir processen ännu enklare – bara slå 222 direkt från din Telenor-mobil för att komma i kontakt med deras kundtjänst. För de som ringer från andra telefoner kan telefonnumret 020-222 222 användas. Är du utomlands och behöver support? Inga problem, Telenors internationella nummer är +46 (0)708 222 222.

Telenor kundtjänst är anpassad för att möta olika kunders behov, vare sig du är en privatperson eller ett företag. Telenor kundtjänst privat har specialanpassade tjänster och stöd för privatkunder. Om du är en företagskund har Telenor också en särskild kundtjänst för företag, så att du får den typ av hjälp som är mest relevant för ditt företag. För de med bredbandsfrågor finns Telenor bredband kundtjänst tillgänglig med dedikerade experter.

Det är viktigt att notera att Telenor har särskilda öppettider för olika tjänster. För mobiltelefoni och mobilt bredband är öppettiderna vardagar mellan 8-19, medan för bredband, tv och hemtelefoni via bredband är öppettiderna vardagar 8-18. Teknisk support har ytterligare öppettider som inkluderar helger. Detta innebär att du kan räkna med att få den hjälp du behöver, när du behöver den. Med all denna information i åtanke, är Telenors supportteam alltid bara ett telefonsamtal bort.

Se även
Bergfreunde

Vilka är alla Telenors kontaktuppgifter?

Telenor erbjuder flera kontaktmöjligheter för att säkerställa att alla dina frågor och bekymmer behandlas effektivt. Förutom telefonnumret, kan du också nå ut till dem via e-post eller deras online chatt. För företagskunder erbjuder Telenor företag kontakt specialiserad support. Om du behöver hjälp med att registrera Telenor kontantkort, finns det särskilda resurser tillgängliga för dig.

Vilka är Telenors öppettider?

När du behöver komma i kontakt med Telenor är det viktigt att känna till deras öppettider för de olika tjänsterna. Nedan finner du en detaljerad översikt över Telenors öppettider baserat på de olika tjänsterna de erbjuder.

Öppettider för Telenors olika tjänster:

 • Mobiltelefoni och mobilt bredband:
  • Vardagar: 08.00 – 19.00
 • Bredband, tv, och hemtelefoni via bredband:
  • Vardagar: 08.00 – 18.00
 • Teknisk support för bredband och tv:
  • Vardagar: 08.00 – 21.00
  • Helger: 10.00 – 19.00
 • Köp, beställ eller jämför (Mobiltelefoni och mobilt bredband):
  • Vardagar: 08.00 – 19.00
 • Bredband och tv (För nya kunder):
  • Vardagar: 08.00 – 18.00
  • Helger: 10.00 – 17.00
 • Bredband och tv (För befintliga kunder som vill lägga till tjänster):
  • Vardagar: 08.00 – 19.00
  • Helger: 10.00 – 17.00

Oavsett dina specifika behov kan du nu enkelt hitta rätt tidpunkt för att kontakta Telenor. Detta underlättar för dig att planera ditt ärende och få den hjälp du behöver, när du behöver det.

Telenor Kontakt – Tillägnad Kundtillfredsställelse

På Telenor, står kundtillfredsställelse i centrum för allt de gör. Oavsett om du behöver teknisk support, har en fråga om ditt konto, eller behöver hjälp att ladda Telenor kontantkort, är Telenor kontakt alltid redo att bistå. Genom att sträva efter snabb och effektiv service, arbetar Telenor för att din upplevelse alltid ska vara positiv.

Se även
Elgigantens

Adresser till sociala medier

 • Twitter
 • Instagram
 • LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Telenor
9.3/10
© Copyright 2023