Vad vet du om SJ kundtjänst? Visste du att SJ är Sveriges ledande tågoperatör som tillhandahåller både regionala och långdistansresor? SJ spelar en central roll i Sveriges transportnätverk genom att erbjuda hållbara resemöjligheter till tusentals människor varje dag. Företaget har en lång historia, präglad av innovation och kundcentrering.

Varje företag måste ha en vision och värderingar för att kunna växa inom samhället och ekonomin. SJ:s vision är att vara det mest uppskattade resealternativet, med fokus på punktlighet, komfort och utmärkt kundservice. SJ betonar att de arbetar inte bara för sig själva utan för alla resenärer, städer, kommuner och partners de tjänar. SJ strävar ständigt efter att samarbeta, vara transparenta och erbjuda bästa möjliga service till sina kunder.

Hur når jag SJ Kundservice? Detaljerad information

Förutom kundservice kan du också kontakta SJ genom deras dedikerade informationstelefonlinje. Denna linje är särskilt avsedd för nuvarande eller framtida kunder som önskar generell information om SJ eller svar på specifika frågor. Som namnet antyder är SJ Kundtjänst Telefon främst tillgänglig för informationsförfrågningar och hanterar inte ärenden som kräver ersättning eller specifika fakturaärenden.

Numret, 0771-75 75 75, kan nås från 08:00 till 16:00, måndag till fredag. Genom att ringa till SJ Kundservice Telefon garanteras du snabba och tydliga svar, vilket gör SJ till ditt bästa val när det gäller reseinformation och hjälp.

Se även
Zalando

Hur kontaktar jag SJ Kundservice per telefon?

Varje resenärs upplevelse är av yttersta vikt för SJ. Kundtjänstteamet på SJ är tillgängligt för att ge hjälp och råd, oavsett om du behöver information om biljetter, tidtabeller, priser eller särskilda behov.

Deras kunskap och engagemang för service av högsta kvalitet gör dem till din pålitliga resurs när det gäller att resa med SJ. Du kan lätt komma i kontakt med dem genom att ringa 0771-75 75 75 under arbetstid, det vill säga mellan 08:00 och 16:00, måndag till fredag.

Vad är SJ:s telefonnummer?

När du har en fråga eller behöver assistans angående din resa med SJ, står sj kundtjänst redo att hjälpa. Det enklaste sättet att nå dem direkt är att ringa sj kundtjänst telefonnummer 0771-75 75 75. Där kan du ställa frågor, få information om din bokning eller avgångstider. Utöver detta erbjuder SJ också en sj kundtjänst chatt där du snabbt kan få svar på dina funderingar online.

Om du föredrar att kommunicera via e-post kan du nå dem genom sj kundtjänst mail. För de som är intresserade av att bli en del av SJ’s team kan de utforska möjligheter under sj kundtjänst jobb. Och om du har några specifika frågor eller problem med din faktura, kan sj faktura kundtjänst ge den hjälp du behöver. Med dessa kontaktvägar ser SJ till att varje resenärs behov blir hört och hanterat.

Alla kontaktuppgifter för SJ

Att planera och genomföra en resa kan ibland vara en komplicerad process. Lyckligtvis finns SJ:s kontaktuppgifter lätt tillgängliga för att göra det hela enklare. Om du har frågor eller problem kan du ringa kundtjänsten på 0771-75 75 75 eller skicka ett mejl till [email protected].

Se även
Folksam

Du kan även besöka sj.se och logga in på ditt konto för att få tillgång till ditt resehistorik, göra ändringar i din bokning och hitta mycket mer användbar information.

TjänstTelefonnummerÖppettiderMejl
Hjälp vid trafikstörning0771-75 75 75 (tonval 1)Mån–sön 06:00–22:00 (akuta ärenden dygnet runt)
Kundservice0771-75 75 75Mån–fre 08:00–16:00*[email protected]
SJ Fakturakundtjänst (endast för privatkunder)0771-75 75 99Mån–fre 09:00–17:00*[email protected]
Funktionsnedsättning0771-75 75 75 (tonval 5)Mån–sön 06:00–22:00 (akuta ärenden dygnet runt)

Vilka är SJ:s arbetstider?

För att garantera bästa möjliga kundservice är SJ:s kundtjänst tillgänglig under flexibla och praktiska arbetstider. Du kan kontakta dem mellan 08:00 och 16:00, måndag till fredag.

Denna tidsram ger dig tillräckligt med möjligheter att få hjälp och rådgivning på ett sätt som passar ditt schema. De är alltid redo att lösa dina problem och svara på dina frågor för att göra din resupplevelse så bekväm som möjligt.

TjänstÖppettider
Hjälp vid trafikstörningMån–sön 06:00–22:00 (akuta ärenden dygnet runt)
KundserviceMån–fre 08:00–16:00*
SJ Fakturakundtjänst (endast för privatkunder)Mån–fre 09:00–17:00*
FunktionsnedsättningMån–sön 06:00–22:00 (akuta ärenden dygnet runt)

* Under storhelger kan andra öppettider gälla.

SJ Kontakt – Här Börjar Din Enastående Resa

Från att boka din resa till att kliva på tåget är SJ här för att ge dig en enastående upplevelse. Genom att använda SJ:s kontaktinformation kan du räkna med personlig hjälp varje steg på vägen.

Du kan ringa dem på 0771-75 75 75 eller skicka ett mejl till [email protected]. Oavsett dina behov är deras dedikerade team redo att göra din resa med SJ så trevlig och smidig som möjligt. Oavsett om du planerar en semesterresa eller en affärsresa, är SJ redo att ta hand om alla dina resbehov med professionalism och omsorg.

Se även
Destination Gotland

Adresser till sociala medier

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Youtube

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SJ
9.3/10
© Copyright 2023