Om du behöver komma i kontakt med SATS Kundtjänst, vare sig det är för att ställa frågor, söka hjälp, eller för att lära dig mer om deras tjänster och erbjudanden, är du på rätt ställe. SATS Kundservice är redo att hjälpa dig med dina behov, oavsett om det handlar om medlemskap, företagstjänster, eller specifika gym som SATS Alvik eller SATS Gävlegatan. Du kan enkelt kontakta SATS via deras chattfunktion, genom deras officiella webbplats sats.se, eller genom att ringa deras kundtjänstnummer. Med SATS Medlemsservice kan du vara säker på att du får den hjälp du behöver när du behöver den, tack vare deras generösa öppettider.

SATS Kontakt

Om du behöver kontakta SATS för att få information, hjälp med medlemskap eller något annat, har du kommit rätt. Vi vet att det kan vara svårt att hitta rätt kontaktinformation på nätet. Därför har vi samlat den mest aktuella och korrekta SATS kundtjänst kontaktinformationen för att underlätta din sökning. Oavsett om du är en befintlig SATS-medlem, potentiell kund eller bara en fitnessentusiast som letar efter information, har vi täckt dig.

SATS Kundservice

SATS kundservice finns tillgänglig för att assistera dig med alla typer av frågor och funderingar. Oavsett om det gäller frågor om medlemskap, tekniska problem, gruppträningsscheman eller bara allmän information om SATS, är SATS Kundservice där för att stödja och vägleda dig. Här hittar du den senaste kontaktinformationen som du kan använda för att nå SATS Kundservice på det mest effektiva sättet.

Se även
Jollyroom

SATS Arbetstid

När det gäller att kontakta SATS Kundservice via telefon, erbjuder SATS utökade öppettider för att uppfylla kundernas behov. Du kan ringa till dem på deras SATS nummer 010-110-59-00. SATS:s telefonsupport finns tillgänglig på vardagar mellan 09:00 och 16:00, samt fredagar mellan 09:00 och 15:00, vilket ger dig gott om tid att få den hjälp du behöver.

SATS Kontaktuppgifter

För att underlätta din upplevelse har vi sammanställt en lista över de viktigaste SATS kontaktuppgifterna som du kan använda för att nå SATS Kundservice:

  • Webbplats: Besök SATS:s officiella webbplats sats.se för att hitta allmän information, självbetjäningstjänster och support. Detta är ett bra ställe att börja om du letar efter grundläggande information eller behöver snabb självbetjäning.
  • Facebook: Du kan även kontakta SATS Kundservice via deras officiella Facebook-sida. Skicka bara ett meddelande via Facebook Messenger och någon från kundservice kommer att svara dig så snart som möjligt.
  • Chatt: SATS erbjuder också kundtjänst via chatt. Om du har några frågor eller funderingar kan du snabbt och enkelt komma i kontakt med en kundtjänstmedarbetare genom att använda chattfunktionen på deras webbplats.
  • Postadress: Om du föredrar den traditionella metoden, kan du skicka ett brev till SATS. Företagets kundtjänst postadress: Gävlegatan 12, 113 30 Stockholm, Sweden.

Observera att SATS för närvarande inte erbjuder kundsupport via e-post.

SATS Telefon

För att komma i telefonkontakt med SATS Kundservice, ring deras SATS nummer 010-110-59-00 på vardagar mellan 09:00 och 16:00, och fredagar mellan 09:00 och 15:00. SATS har ett team av dedikerade kundtjänstmedarbetare som står redo att assistera dig med alla dina frågor.

Se även
Flixbus

SATS Kundtjänst

SATS Kundtjänst strävar efter att erbjuda enastående service till alla sina medlemmar och potentiella kunder. Oavsett om du behöver teknisk hjälp, har en fråga om ditt medlemskap eller bara är intresserad av att lära dig mer om SATS:s tjänster och erbjudanden, står SATS Kundtjänst redo att ge dig det stöd du behöver. Din tillfredsställelse är SATS:s högsta prioritet, och de ser fram emot att betjäna dig. Är du intresserad av SATS i Alvik? Alvik SATS erbjuder också den samma högkvalitativa kundservicen som du kan förvänta dig från SATS företaget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SATS
9.0/10
© Copyright 2023