Konsumentverket kontakt – Konsumentverket är faktiskt en central myndighet som jobbar för att skydda konsumenternas intressen. Med deras omfattande tjänster, strävar de efter att säkerställa en rättvis och transparent konsumtionsmarknad.

Detta betyder att du kan hitta pålitlig information och vägledning, men vad kan du förvänta dig när det kommer till detaljerad rådgivning? Kvaliteten på deras service är naturligtvis toppklass. Här belyser vi ämnet ”hur du kommer i kontakt med Konsumentverkets kundtjänst” för din bekvämlighet.

Hur kontaktar jag Konsumentverkets kundservice?

Konsumentverket Kundservice tillhandahåller ett brett utbud av information och stöd för en rättvis och hållbar konsumentmarknad. De kan hjälpa dig med allt från att förstå dina konsumenträttigheter, till att förklara lagar och regler, eller till och med hjälp med specifika dokument. Konsumentverkets kundservice finns också där om du behöver information om Konsumentverket ångerblankett eller Konsumentverket ångerrätt. På så sätt kan du göra välgrundade val och känna dig trygg på marknaden.

Att kontakta Konsumentverket är enkelt och bekvämt. Om du har några frågor eller funderingar kan du enkelt nå ut till dem genom att ringa Konsumentverket Telefon på 0771-42 33 00. För att bäst betjäna dig har de valt öppettider som passar de flesta, från kl. 9:00 till 15:00, men kom ihåg att de tar en paus mellan kl. 12:00 och 13:00. Så oavsett om du vill få klarhet i något specifikt ärende eller bara behöver allmän vägledning är deras kunniga team redo att hjälpa. Med Konsumentverkets kundservice kan du alltid känna dig informerad och stöttad i dina konsumentbeslut.

Se även
AirHelp

Vilket är kontaktnumret till Konsumentverkets kundtjänst?

Konsumentverket är här för att säkerställa en rättvis och hållbar konsumentmarknad. Genom att använda deras kundtjänst kan du få hjälp med allt från att förstå dina rättigheter som konsument, till att få svar på frågor om specifika lagar och regler. Du kan även vända dig till kundtjänsten om du behöver en konsumentverket ångerblankett eller vill få mer information om konsumentverket ångerrätt.

Vad är Konsumentverkets telefonnummer?

För att effektivt kunna hjälpa konsumenter och se till att deras rättigheter respekteras, erbjuder Konsumentverket snabb och pålitlig hjälp via telefon. Du kan nå dem på konsumentverket Telefon 0771-42 33 00. Deras telefontider är 9:00-15:00 med lunchstängt mellan kl. 12:00–13:00.

Alla kontaktuppgifter till Konsumentverket

När du som konsument stöter på osäkerhet eller har frågor rörande dina rättigheter är Konsumentverket din viktigaste källa till information och stöd i Sverige. Med sitt engagerade team och breda kompetens ser de till att konsumenterna alltid har någon att vända sig till när det gäller rådgivning och rättigheter.

Telefonkontakt:

 • Huvudnummer:
  • Telefonnummer: 0771–42 33 00
  • Öppettider: Måndag till fredag kl. 9.00-16.00
  • Lunchstängt: 12.00-13.00

E-post:

Registeravdelningen: Denna avdelning är ansvarig för att ta emot och registrera alla ärenden och rapporter. De tillhandahåller också dokument på begäran och ser till att all offentlig dokumentation hålls uppdaterad och korrekt.

 • Öppettider: Måndag till fredag kl. 9:00-12:00
 • Telefon: 0771–42 33 00
 • E-post: [email protected]

Leveransadresser:

 • Paketleverans: Tage Erlandergatan 8F, 652 20 Karlstad
 • Pall-leverans: Tage Erlandergatan 8A, SE-652 20 Karlstad

Kom ihåg att det alltid är en bra idé att först kolla Konsumentverkets hemsida för att hitta snabba svar på de vanligaste frågorna. Men om du inte hittar det du söker, tveka inte att kontakta dem direkt. De är här för att hjälpa till och säkerställa att dina rättigheter som konsument alltid skyddas.

Se även
Agria

Vilka öppettider har Konsumentverket?

Med tanke på hur viktig deras roll är i att upprätthålla en rättvis och säker marknad för konsumenter, strävar Konsumentverket efter att vara tillgängliga när du behöver dem. Enligt Konsumentverket öppettider, de erbjuder telefontid mellan kl. 9.00-15.00, med lunchstängt mellan kl. 12.00–13.00.

Konsumentverkets Telefontider
Måndag – Fredag 9.00 – 15.00
Lunchstängt 12.00 – 13.00

Konsumentverket Kontakt

Att komma i kontakt med Konsumentverket innebär att du tar steg för att skydda dig själv på marknaden. Oavsett om det gäller att förstå dina rättigheter, få hjälp med en tvist, eller bara få tillgång till pålitlig och aktuell information, står Konsumentverket redo att hjälpa till. Med deras hjälp kan du känna dig säker på att du har den kunskap och det stöd du behöver för att göra informerade val som konsument.

Adresser till sociala medier

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Youtube

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Konsumentverket
9.3/10
© Copyright 2023